Cscscs logo
Cscscs logo

🗓️ Elindult a rendelés! 🗓️

Kóstold meg Te is az idei cseppeket! 😋

A szószokat Csákvári alapanyagokból készítjük, saját termesztésű paprikát és gyümölcsöket tartalmaznak🌳
A legenyhébbtől az extrém csípősig minden megtalálható! 😊🥵
Válaszd ki Te is a kedvencedet! 🤔

Vörösboros szilvás

Ezzel a szósszal indult a Csípős Cseppek története. Érett szilva és vörösbor adja az alapját, amit csoki habanero tesz csípőssé. Édes-fanyar ízvilágával tökéletes kísérő ételeink mellé.
BEST SELLER
Vörösboros szilvás
2
Összetevők: szilva, vörösbor (kén-dioxid), cukor, habanero, só, nátrium-benzonát, xantán-gumi
Jól illik sajtokhoz sült kacsához vagy bármilyen vörös húshoz. Ajánljuk például kecskesajtos hamburgerben, marha- vagy zöldségsteakekhez.
Allergének: kén-dioxid

Paradicsom-lekvár

Ez egy igazán szokatlan készítmény - képzelj el egy darabos ketchupot, de sokkal mélyebb ízvilággal! A fokhagyma és a paradicsom darabjai kiemelik a szósz gazdag, édes-savanykás jellegét.
Paradicsom-lekvár
1
Összetevők: paradicsom, cukor, fokhagyma, thai vörös chili, szellem chili, só, fehérborecet (kén-dioxid), nátrium-benzonát, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Kiváló az olasz konyha ételeihez! Próbáld ki mozzarellával vagy burratával, friss bazsalikommal megspékelve. Egyszerűbb napokon pirítóssal is zseniális!
Allergének: kén-dioxid

Fermentált szószok

A fermentált szószok különleges, kovászos ízvilága az erjesztés során alakul ki, ahol a paprika és a fűszerek összeérnek. Krémes textúrájúak, és nem kell belőlük sok, mert erőteljesen csípnek. Három csípősségi szinten érhetők el: enyhe, közepes és extrém.
Jalapeno
ÚJ!
Jalapeno
3
Összetevők: jalapeno, fokhagyma, cukor, fehérborecet(kén-dioxid), napraforgóolaj, só, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Habanero
Habanero
4
Összetevők: thai vörös chili, habanero, fokhagyma, cukor, fehérborecet(kén-dioxid), napraforgóolaj, fűszerek, só, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Skorpió
XTREME
Skorpió
6
Összetevők: thai vörös chili, skorpióchili, fokhagyma, cukor, fehérborecet(kén-dioxid), napraforgóolaj, só, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Ezek a szószok szinte bármihez használhatóak, ha egy kis plusz csípősséget szeretnénk: leves, rántotta, szendvics, rántott hús, pizza, taco, grillételek, mártogatósok, tészták, burgonyás ételek, koktélok...
Allergének:

Körte-füge chutney

Ebben a chutneyban a körte, füge és birsalma találkozik egy mély, karamellás és indiai fűszerekkel gazdagított ízvilágban. Enyhén csípős, édeskés és igazán különleges darabos textúrával.
ÚJ!
Körte-füge chutney
1
Összetevők: körte, füge, birsalma, fehérbor (kén-dioxid), nádcukor, gyömbér, fokhagyma, habanero, fűszerek, só, nátrium-benzoát, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Kiváló érlelt sajtokhoz, füstölt húsokhoz vagy curry mellé. Próbáld ki egy grillezett csirke, friss naan kenyér vagy sült camembert kísérőjeként!
Allergének: kén-dioxid

Füstös szilvás BBQ szósz

Ez a BBQ szósz egyedülállóan mély, édeskés ízvilágát a cseresznyefa füstje és a kóla adja. A receptet megannyi nyári grillezés alatt tökéletesítettük, hogy a füstös és édes íz harmóniában legyen.
VALÓDI FÜSTTEL
ÚJ!
Füstös szilvás BBQ szósz
2
Összetevők: füstölt szilva, kóla, paradicsom, cukor, fokhagyma, mustár, fűszerek, habanero, nátrium-benzoát, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Ideális, hogy az otthon készült sültek is valódi BBQ élményt adjanak. Nekünk sült csirkeszárnnyal a kedvencünk, de egy pulled porkkal sem lehet melléfogni!
Allergének: mustár

Barbara szósz

A fő összetevő a savanyított fokhagyma, de mégis édes és fűszeres ízvilággal bír. A cékla természetes rózsaszínűre festi, miközben a markáns ízét az édes fokhagyma, fűszerek és a habanero uralják.
ÚJ!
Barbara szósz
2
Összetevők: fokhagyma, cukor, fehérborecet(kén-dioxid), napraforgóolaj, só, céklalé, habanero, skorpió chili, fűszerek, nátrium-benzoát, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Javasoljuk minden mellé ami fehér: csirkemell, tofu, tintahal, garnéla, hallouimi, de az örök kedvenc marad a sajtos melegszendvics!
Allergének: kén-dioxid

Chili olaj

Ne tévesszen meg az "olaj" elnevezés, tele van ropogós fokhagymával, földimogyoróval és más ízletes távol-keleti összetevőkkel. Erőteljes, karakteres szósz, ami minden falatot feldob.
Chili olaj
5
Összetevők: napraforgóolaj, chili, hagyma, fokhagyma, földimogyoró, szezámmag, szezámolaj, skorpiópaprika, szellem chili, fűszerek
A chili olaj szinte bármihez illik, amihez szeretnénk egy kis extra csípősséget adni. Különösen ajánljuk levesekhez, de remek választás pirított zöldségek vagy wok ételek mellé is.
Allergének: földimogyoró, szezámmag

Legyél naprakész!

Ha nem szeretnél lemaradni a rendelési lehetőségről iratkozz fel a hírlevelünkre👇
Minden friss információt közösségi oldalainkon osztunk meg, így ha naprakész szeretnél lenni a hírekkel és szeretnél betekinteni a kulisszák mögé kövess minket 👇
Facebook logo
Instagram logo

Kóstold meg Te is az idei cseppeket! 😋

A szószokat Csákvári alapanyagokból készítjük, saját termesztésű paprikát és gyümölcsöket tartalmaznak🌳
A legenyhébbtől az extrém csípősig minden megtalálható! 😊🥵
Válaszd ki Te is a kedvencedet! 🤔

Vörösboros szilvás

Ezzel a szósszal indult a Csípős Cseppek története. Érett szilva és vörösbor adja az alapját, amit csoki habanero tesz csípőssé. Édes-fanyar ízvilágával tökéletes kísérő ételeink mellé.
BEST SELLER
Vörösboros szilvás
2
Összetevők: szilva, vörösbor (kén-dioxid), cukor, habanero, só, nátrium-benzonát, xantán-gumi
Jól illik sajtokhoz sült kacsához vagy bármilyen vörös húshoz. Ajánljuk például kecskesajtos hamburgerben, marha- vagy zöldségsteakekhez.
Allergének: kén-dioxid

Fermentált szószok

A fermentált szószok különleges, kovászos ízvilága az erjesztés során alakul ki, ahol a paprika és a fűszerek összeérnek. Krémes textúrájúak, és nem kell belőlük sok, mert erőteljesen csípnek. Három csípősségi szinten érhetők el: enyhe, közepes és extrém.
Jalapeno
ÚJ!
Jalapeno
3
Összetevők: jalapeno, fokhagyma, cukor, fehérborecet(kén-dioxid), napraforgóolaj, só, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Habanero
Habanero
4
Összetevők: thai vörös chili, habanero, fokhagyma, cukor, fehérborecet(kén-dioxid), napraforgóolaj, fűszerek, só, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Skorpió
XTREME
Skorpió
6
Összetevők: thai vörös chili, skorpióchili, fokhagyma, cukor, fehérborecet(kén-dioxid), napraforgóolaj, só, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Ezek a szószok szinte bármihez használhatóak, ha egy kis plusz csípősséget szeretnénk: leves, rántotta, szendvics, rántott hús, pizza, taco, grillételek, mártogatósok, tészták, burgonyás ételek, koktélok...
Allergének:

Paradicsom-lekvár

Ez egy igazán szokatlan készítmény - képzelj el egy darabos ketchupot, de sokkal mélyebb ízvilággal! A fokhagyma és a paradicsom darabjai kiemelik a szósz gazdag, édes-savanykás jellegét.
Paradicsom-lekvár
1
Összetevők: paradicsom, cukor, fokhagyma, thai vörös chili, szellem chili, só, fehérborecet (kén-dioxid), nátrium-benzonát, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Kiváló az olasz konyha ételeihez! Próbáld ki mozzarellával vagy burratával, friss bazsalikommal megspékelve. Egyszerűbb napokon pirítóssal is zseniális!
Allergének: kén-dioxid

🗓️ Elindult a rendelés! 🗓️

Körte-füge chutney

Ebben a chutneyban a körte, füge és birsalma találkozik egy mély, karamellás és indiai fűszerekkel gazdagított ízvilágban. Enyhén csípős, édeskés és igazán különleges darabos textúrával.
ÚJ!
Körte-füge chutney
1
Összetevők: körte, füge, birsalma, fehérbor (kén-dioxid), nádcukor, gyömbér, fokhagyma, habanero, fűszerek, só, nátrium-benzoát, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Kiváló érlelt sajtokhoz, füstölt húsokhoz vagy curry mellé. Próbáld ki egy grillezett csirke, friss naan kenyér vagy sült camembert kísérőjeként!
Allergének: kén-dioxid

Füstös szilvás BBQ szósz

Ez a BBQ szósz egyedülállóan mély, édeskés ízvilágát a cseresznyefa füstje és a kóla adja. A receptet megannyi nyári grillezés alatt tökéletesítettük, hogy a füstös és édes íz harmóniában legyen.
VALÓDI FÜSTTEL
ÚJ!
Füstös szilvás BBQ szósz
2
Összetevők: füstölt szilva, kóla, paradicsom, cukor, fokhagyma, mustár, fűszerek, habanero, nátrium-benzoát, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Ideális, hogy az otthon készült sültek is valódi BBQ élményt adjanak. Nekünk sült csirkeszárnnyal a kedvencünk, de egy pulled porkkal sem lehet melléfogni!
Allergének: mustár

Barbara szósz

A fő összetevő a savanyított fokhagyma, de mégis édes és fűszeres ízvilággal bír. A cékla természetes rózsaszínűre festi, miközben a markáns ízét az édes fokhagyma, fűszerek és a habanero uralják.
ÚJ!
Barbara szósz
2
Összetevők: fokhagyma, cukor, fehérborecet(kén-dioxid), napraforgóolaj, só, céklalé, habanero, skorpió chili, fűszerek, nátrium-benzoát, nátrium-glutamát, xantán-gumi
Javasoljuk minden mellé ami fehér: csirkemell, tofu, tintahal, garnéla, hallouimi, de az örök kedvenc marad a sajtos melegszendvics!
Allergének: kén-dioxid

Chili olaj

Ne tévesszen meg az "olaj" elnevezés, tele van ropogós fokhagymával, földimogyoróval és más ízletes távol-keleti összetevőkkel. Erőteljes, karakteres szósz, ami minden falatot feldob.
Chili olaj
5
Összetevők: napraforgóolaj, chili, hagyma, fokhagyma, földimogyoró, szezámmag, szezámolaj, skorpiópaprika, szellem chili, fűszerek
A chili olaj szinte bármihez illik, amihez szeretnénk egy kis extra csípősséget adni. Különösen ajánljuk levesekhez, de remek választás pirított zöldségek vagy wok ételek mellé is.
Allergének: földimogyoró, szezámmag

Legyél naprakész!

Ha nem szeretnél lemaradni a rendelési lehetőségről iratkozz fel a hírlevelünkre👇
Minden friss információt közösségi oldalainkon osztunk meg, így ha naprakész szeretnél lenni a hírekkel és szeretnél betekinteni a kulisszák mögé kövess minket 👇
Facebook logo
Instagram logo